فلوکستین برای بزرگسالان دارای اضافه وزن یا چاقی
فلوکستین نام عمومی معروف است پروزاک، آ داروی ضد افسردگی از خانواده SSRI ها (مهارکننده های انتخابی جذب مجدد سروتونین). نکته ی قابل توجه در بیماری دیابت به ویژه دیابت نوع 2 این است که بدن بیماران پس از گذشت مدتی از این بیماری نسبت به داروهای تجویز شده مقاوم شده و با مصرف دوز های بالایی از این دارو ها نیز قند خون آن ها کاهش نمی یابد. در این هنگام دارو هایی مانند فلوکستین بسیار کمک کننده خواهند بود تا افراد بتواند با مصرف آن ها قند خون خود را کنترل کند. افرادی که به بیماری دیابت مبتلا هستند باید حتما رژیم های غذایی خاصی را رعایت کنند. زیرا این افراد به طور طبیعی دارای میزان گلوکز خون بالایی هستند و در صورت مصرف مواد غذایی که باعث افزایش قند خون می شود، ممکن است مشکلات عدیده ای برای این افراد ایجاد شود.
گیاه بادرنجبویه (سرده) گیاه بادرنجبویه یکی از گیاهان پر مصرف در درمان اکثر بیماری های مزاج سرد و تَر (بلغمی) و سرد و خشک (سوداوی) و تقویت اعضای اصلی بدن قلب، مغز و کبد است. پیامدهای افسردگی بایپولار افسردگی دو قطبی یا بایپولار باعث بروز مشکلات و اختلالات در فعالیت های محل کار و خانه خواهد شد. اگربا مشکلات دیگری دررابطه با مصرف این دارو مواجه شدید با پزشک خود مشورت و بررسی کنید. اگرعوارض جانبی برای بیماررخ داد بلافاصله با پزشک خود تماس بگیرید. این دارو ممکن است باعث بی حالی شود و یا برروی قدرت فکر و یا کنترل عضلات تأثیرگذارباشد.
ایجاد آژیتاسیون، بیقراری و دیسترس گوارشی در مصرف همزمان دارو با تریپتوفان و ایجاد حملات فشارخون کشنده در مصرف همزمان دارو با سلژیلین. کودکان کم وزن باید تنها به میزان mg/day ظرف چند هفته افزایش دوز داشته باشند. معمولا با مصرف فلوکستین، عوارض گوارشی ،بیشتر از سایر عوارض ممکن است دیده شود. گاهی عوارضی مثل دانه های قرمز پوستی، بیقراری و… هم دیده شود.
این افراد ممکن است که در طول روز دفعات بسیار زیادی احساس تشنگی بکنند و مجبور شوند به همین دلیل میزان زیادی آب یا سایر نوشیدنی ها را مصرف کنند. معمولا افزایش احساس تشنگی در این افراد با افزایش خشکی دهان و افزایش تعداد دفات ادرار نیز همراه است. داروی فلوکستین در درمان اختلالات افسردگی شدید ، پرخوری عصبی، اختلالات پانیک،اختلالات وسواسی-اجباری، اختلالات قبل از قاعدگی استفاده می شود.
توجه داشته باشید که از مصرف فلوکستین همزامان با داروی پیموزاید خودداری کنید. این دارو در برخی از افراد ممکن است باعث ایجاد تحریکات معده ای شده، که در این صورت بهتر است افراد فلوکستین را همراه با غذا مصرف نمایند. اما به این معنی نیست که جوانان و نوجوانان به این بیماری مبتلا نمی شوند بلکه این بیماری می تواند در تمامی سنین اتفاق بیافتد. از جمله عواملی که در ابتلا به بیماری دیابت تأثیر گذار هستند می توان به چاقی، بی تحرکی، استعداد ژنتیکی و … اشاره کرد. این دارو تنها برای درمان چاقی ناشی از پرخوری های عصبی کاربرد دارد لذا مصرف خودسرانه ی آن بدون تجویز پزشک توصیه نمی شود.
امروزه تعداد زیادی از پزشکان توصیه می کنند که افراد در طول روز 8 لیوان آب بنوشند تا تمامی نیاز های بدن برآورده شود و بدن به طور طبیعی و بهترین شکل خود کار کند. با جایگزین کردن آب به جای سایر نوشیدنی ها تا حدود زیادی می توانید از بالا رفتن قند خون خود توسط این نوشیدنی ها جلوگیری کنید. مقادیر بالای گلوکز موجود در خون باعث می شود که رگ های بسیار نازک در چشم انسان دچار آسیب شود. به همین دلیل در افرادی که به بیماری دیابت مبتلا هستند، میزان گلوکز خون بالا بوده و معمولا به بخش فلوکستین و زولپیدم های حساس به نور در پشت چشم افراد آسیب هایی وارد می شود.
دیابت نوع 2 گونه ی پیچیده تری نسبت به دیابت نوع 1 می باشد که درمان آن معمولا به مصرف برخی از دارو ها نیاز دارد. هدف از استفاده ی این دارو ها می تواند کاهش قند خون و یا ورود انسولین به بدن باشند. همچنین در بسیاری از موارد به تشخیص پزشک برای درمان بیماری دیابت نوع 2 ورزش های مخصوص و رژیم های غذایی مناسب تجویز می شود. بنابراین افرادی که متوجه میزان بالای قند خون